Long Pine

The homeowners chose a neighborhood rich in traditional

 homes but wanted a contemporary design that would not clash with the existing houses. To the existing main house Meyer and Meyer added a new in-law suite to create a larger U-shaped estate around a formal parking court. The two story addition houses a formal living room, kitchen, dining area and multiple bedroom suites. The addition connects to the main house through a covered walkway and shared entertainment room with a custom fireplace. A new master bedroom suite was renovated to include a large sleeping chamber with walk-in closets, sitting room with a refreshment station, and master bathroom with a customized circular whirlpool offering spectacular views of the back yard along with a walk-out deck and exterior shower.